BRANDONNO

100% Italiaanse koffie, maatschappelijk verantwoord en met een kick. Dit is jouw koffie, niet die van je tante.

Kickstart je dag!

Als jij goed voor de dag wil komen, start je de dag met een sterke bak koffie. De twee blends van Brandonno hebben een bovengemiddeld cafeïne-gehalte, waardoor jij meteen ‘aan’ gaat. Kom vol energie aan op je werk of studie en vreet die dag op!

Stevige koffie met een duurzame inslag

Brandonno koffiebonen hebben een Italiaanse oorsprong, worden lokaal gebrand en zijn geblend volgens authentiek Italiaans recept. Door alles zo lokaal mogelijk te produceren, verminderen we de uitstoot door vervoer. Duurzame koffie hoeft dus geen slappe bak te zijn!

Maatschappelijk verantwoorde koffie

Lekkere koffie: ja natuurlijk, maar niet ten koste van alles. Het verbouwen van koffie kan en moet beter, daarom zet Brandonno zich in voor een duurzame leefomgeving. Onze koffie heeft het Rainforest Alliance keurmerk en daar zijn we trots op!
lees meer

Te Goede prijs

Dus we hebben koffie van geweldige kwaliteit, die gebrand is in Italië, bovengemiddeld veel cafeïne bevat en helpt de verspilling tegen te gaan. Nu denk jij natuurlijk: die koffie is veel te duur. En daar gaan wij het tegendeel in bewijzen. Het is dus wel mogelijk om zulke goede koffie voor een fijne prijs aan te bieden. Voor nog geen €15 per kilo krijg jij een koffie die jou wakker schudt. Dat is nog geen 0,11 per kopje!

BRANDONNO BLENDS

14,99

Per kilo

Cafeïne

Smaak:
Gebalanceerd, pittig

Geschikt voor:
Alle koffiespecialiteiten

Prima te gebruiken voor melkspecialiteiten

Keurmerk:

Rainforest Alliance

2e helft van 2021 verkrijgbaar

14,99

Per kilo

Cafeïne

Smaak:
Zeer pittig

Geschikt voor:
Alle melkspecialiteiten

Mogelijk te sterk voor een espresso

Keurmerk:

Rainforest Alliance

2e helft van 2021 verkrijgbaar

Brandonno is op zoek naar resellers! Meer informatie.