BRANDONNO

100% Italiaanse koffie, maatschappelijk verantwoord en met een kick. Dit is jouw koffie, niet die van je tante.

Kickstart je dag!

Als jij goed voor de dag wil komen, start je de dag met een sterke bak koffie. De twee blends van Brandonno hebben een bovengemiddeld cafeïne-gehalte, waardoor jij meteen ‘aan’ gaat. Kom vol energie aan op je werk of studie en vreet die dag op!

Echte Italiaanse koffie

De koffie van Brandonno wordt gebrand in het Italiaanse Emilia-Romagna, het bourgondische hart van Italië. Hier komt ook Parmaham vandaan, net als Parmezaanse kaas en de fijne Lambrusco-wijn. Wij selecteren – als enige koffiebrander – de kleinste koffiebonen die we kunnen vinden, omdat deze bomvol aroma zitten. Dit geeft onze blends een unieke, keiharde smaak. Past goed bij jou, wedden?

Maatschappelijk verantwoorde koffie

Lekkere koffie: ja natuurlijk, maar niet ten koste van alles. Het verbouwen van koffie kan en moet beter, daarom zet Brandonno zich in voor een duurzame leefomgeving. Onze koffie heeft het Rainforest Alliance keurmerk en daar zijn we trots op!
lees meer

Te Goede prijs

Dus we hebben koffie van geweldige kwaliteit, die gebrand is in Italië, bovengemiddeld veel cafeïne bevat en helpt de verspilling tegen te gaan. Nu denk jij natuurlijk: die koffie is veel te duur. En daar gaan wij het tegendeel in bewijzen. Het is dus wel mogelijk om zulke goede koffie voor een fijne prijs aan te bieden. Voor nog geen €15 per kilo krijg jij een koffie die jou wakker schudt. Dat is nog geen 0,11 per kopje!

Help ons

Vraag bij jouw winkel of webshop om Brandonno. Zo help je ons aan meer verkooppunten voor onze koffie. Samen gaan we voor koffie met swag. Voor iedereen, overal, dank je wel!

BRANDONNO BLENDS

14,99

Per kilo

Cafeïne

Smaak:
Gebalanceerd, pittig

Geschikt voor:
Alle koffiespecialiteiten

Prima te gebruiken voor melkspecialiteiten

Keurmerk:

Rainforest Alliance

Begin 2021 verkrijgbaar

14,99

Per kilo

Cafeïne

Smaak:
Zeer pittig

Geschikt voor:
Alle melkspecialiteiten

Mogelijk te sterk voor een espresso

Keurmerk:

Rainforest Alliance

Najaar 2021 verkrijgbaar

Brandonno is op zoek naar resellers! Meer informatie.